Prey (2014)

7.4 / 10
52 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Prey (2014) bekend

ITV heeft aangekondigd dat het driedelige tweede seizoen van Prey (2014) op woensdag 9 december van start zal gaan. Zoals eerder aangekondigd krijgt het tweede seizoen een volledig nieuw verhaal. Philip Glenister zal David Murdoch spelen en Rosie Cavaliero zal terugkeren als DS Susan Reinhardt.

Het eerste seizoen, met John Simm als Marcus Farrow, behaalde 5,74 miljoen kijkers gemiddeld. Prey (2014) was in 2014 genomineerd voor een BAFTA Television Award en John Simm won een Royal Television Society North West Award voor Beste Mannelijke Prestaties voor het eerste seizoen van Prey (2014).

Het nieuwe verhaal gaat over gevangenbewaarder David Murdoch (Philip Glenister). Zijn leven word gecompliceerd als een routine bezoekje met de gevangene Jules Hope (MyAnna Buring, Ripper Street) volledig uit de hand loopt. David beantwoordt een telefoontje die zijn leven totaal verandert en waardoor hij plotseling aan de andere kant van de wet komt te staan.

Ga jij kijken naar het tweede seizoen van Prey (2014)?

Philip Glenister en John Simm
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
02x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Bartwin
18 nov 2015 18:17 -
Uitstekend nieuws, ben heel benieuwd! Seizoen 1 was behoorlijk spannend.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00