Prey (2014)

7.4 / 10
52 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Prey vanaf 1 september op NPO 2

Het tweede seizoen van Prey (2014) start 1 september op NPO 2. Het is een dramaserie van de Britse zender ITV.

Dit seizoen gaat over gevangenbewaarder David Murdoch (Philip Glenister). Zijn leven word gecompliceerd als een routinebezoekje aan de gevangene Jules Hope (MyAnna Buring, Ripper Street) volledig uit de hand loopt. Murdoch moet met de gevangen genomen Jules naar het ziekenhuis, maar krijgt een onheilspellend telefoontje. Het wordt al snel duidelijk dat zijn zwangere dochter Lucy door iemand in gijzeling is genomen en als hij haar nog ooit levend terug wil zien, moet hij Jules op een specifieke plek afleveren.

Het tweede seizoen van Prey (2014) bestaat uit drie afleveringen. Prey (2014) was in 2014 genomineerd voor een BAFTA Television Award en John Simm won een Royal Television Society North West Award voor Beste Mannelijke Prestaties voor het eerste seizoen van de serie.

Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
02x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00