Prey (2014)

7.4 / 10
52 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Prey vanaf 1 september op NPO 2

Het tweede seizoen van Prey (2014) start 1 september op NPO 2. Het is een dramaserie van de Britse zender ITV.

Dit seizoen gaat over gevangenbewaarder David Murdoch (Philip Glenister). Zijn leven word gecompliceerd als een routinebezoekje aan de gevangene Jules Hope (MyAnna Buring, Ripper Street) volledig uit de hand loopt. Murdoch moet met de gevangen genomen Jules naar het ziekenhuis, maar krijgt een onheilspellend telefoontje. Het wordt al snel duidelijk dat zijn zwangere dochter Lucy door iemand in gijzeling is genomen en als hij haar nog ooit levend terug wil zien, moet hij Jules op een specifieke plek afleveren.

Het tweede seizoen van Prey (2014) bestaat uit drie afleveringen. Prey (2014) was in 2014 genomineerd voor een BAFTA Television Award en John Simm won een Royal Television Society North West Award voor Beste Mannelijke Prestaties voor het eerste seizoen van de serie.

Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
02x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2