Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Poldark in februari bij NPO Start Plus

Voor de fans van de historische dramaserie Poldark is er goed nieuws. NPO Start Plus zal in februari het derde seizoen gaan laten zien.

In november 2018 wist MijnSerie al te melden dat het eerste seizoen in december te zien was bij NPO Start Plus. En het tweede seizoen is te zien op 25 januari. Het eerste seizoen kon de niet abonnee zien vanaf 5 januari op NPO 2.Nu is er bekend gemaakt dat het derde seizoen van Poldark op 22 februari te zien zal zijn op NPO Start Plus. Wanner het tweede en derde seizoen van start zullen gaan op NPO 2 is nog niet bekend gemaakt. Op BBC One, waar de serie meer dan 10 miljoen kijkers trekt, is het vierde seizoen in juni en juli 2018 uitgezonden. Seizoen vijf dat tevens het allerlaatste seizoen zal zijn zal ergens in 2019 worden uitgezonden.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56