Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste twee seizoenen Poldark bij NPO Start Plus

De eerste twee seizoenen van de BBC-serie Poldark komen 21 december naar NPO Start Plus. Wie daar geen lid van is moet even wachten. Op 5 januari gaat Poldark van start op NPO 2.

Poldark is een romantisch kostuumdrama van de BBC over de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner), die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats in Engeland. Hij treft zijn woonplaats echter in volledig andere staat aan dan toen hij vertrok.

De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Winston Graham. Het vijfde seizoen van Poldark is momenteel nog in productie en de BBC heeft besloten dat dat het laatste seizoen wordt.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56