Persons Unknown

7.2 / 10
44 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Persons Unknown wordt ingekort

De serie Persons Unknown van de Amerikaanse zender NBC wordt ingekort. Dit vanwege de lage kijkcijfers. De aflevering zullen wel op internet worden aangeboden zodat de fans wel alle afleveringen kunnen zien. De laatste aflevering van de serie zal wel op tv worden uitgezonden. De laatste aflevering van Persons Unknown zal worden uitgezonden op 18 augustus.

NBC staat erom bekend om series vrij lang door te laten spelen in plaats van halverwege een seizoen te stoppen. Dit voor toekomstige DVD verkoop en voor de tevredenheid van de fans die een fatsoenlijk einde van de serie willen.
Vorige aflevering
Shadows in the Cave
Shadows in the Cave
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
maandag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
maandag, 09:00