Partner Track

7.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix cancelt juridisch drama Partner Track

Het is al na één seizoen 'case closed' voor de serie Partner Track. Netflix heeft het juridische drama geannuleerd.

Er komt geen tweede seizoen of een oplossing voor de cliffhanger van het eerste seizoen van Partner Track.

Gebaseerd op de roman van Helen Wan uit 2013, werd de Partner Track dramaserie ontwikkeld door Georgia Lee. In de serie spelen Arden Cho, Alexandra Turshen, Bradley Gibson, Dominic Sherwood, Rob Heaps, Nolan Gerard Funk, Matthew Rauch en Roby Attal de hoofdrollen. Het verhaal volgt Ingrid Yun (Cho), een jonge en idealistische fusie- en overnameadvocaat die worstelt om haar morele kompas in evenwicht te brengen met haar verlangen om partner te worden bij het prestigieuze advocatenkantoor Parsons Valentine & Hunt.

Partner Track

Netflix had naar verluidt hoge verwachtingen van Partner Track en had zelfs een schrijverskamer opdracht gegeven om aan een tweede seizoen te werken voordat de serie van start ging. Het zou ook geproduceerd zijn met een bescheiden budget via Jax Media.

Het eerste seizoen van tien afleveringen werd op 26 augustus door Netflix uitgebracht, en het belandde op de vierde plaats van Netflix' wekelijkse Top 10-lijst voor Engelstalige series. Het stond slechts drie weken op de lijst, wat blijkbaar niet goed genoeg was voor de streamingdienst om een tweede seizoen te bestellen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dawn Raid
Dawn Raid
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Birgul89
10 nov 2022 16:16 -
Jammer!
Reageer
Partner Track