Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer van tweede seizoen Ozark

Vanaf 31 augustus 2018 is het tweede seizoen van de spannende dramaserie Ozark te zien bij Netflix. Er is inmiddels zondag een trailer verschenen.

In het tweede seizoen zullen we Marty Byrde (Jason Bateman) zien die weer geld moet witwassen voor het kartel. En dat is lastig in het laagseizoen in Ozark, daar er dan weinig toeristen zijn die geld uitgeven. Wendy (Laura Linney), zijn vrouw, lijkt te hebben besloten om achter haar man te blijven staan. Ook zien we Ruth (Julia Garner) terug en die krijgt te maken met een nieuw karakter, wie dat is wordt tot nu toe geheim gehouden maar het zou Jannet McTeer (Jessica Jones) kunnen zijn.

Al in augustus 2017 werd het tweede seizoen aangekondigd door Netflix. Op MijnSerie is één recensie geschreven over het eerste seizoen van Ozark, en een column, daar kun je lezen waarom je wel of niet moet gaan kijken naar het tweede seizoen.

Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2