Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

AMC kondigt startdatum aan voor Halt & Catch Fire en vernieuwd Better Call Saul officieel

AMC heeft de startdatum aangekondigd voor het vierde en laatste seizoen van Halt & Catch Fire. Hoewel we al wisten dat Better Call Saul vernieuwd was, heeft AMC nu de officiële aankondiging gedaan.

Het allerlaatste vierde seizoen van de dramaserie Halt & Catch Fire zal op zaterdag 19 augustus van start gaan om 21.00 uur, met een twee uur durende uitzending. De serie Halt & Catch Fire, bedacht door uitvoerend producenten en showrunners Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers, vertelt het chronologische verhaal van de geboorte van het internet in de jaren '80 en '90.

In het laatste seizoen zullen we zien dat de personages moeten navigeren in de begindagen van het internet en webbrowsers, peinzend over hun toekomst op persoonlijk en professioneel vlak, terwijl de concurrentie in de technologische wereld hun leven en relaties blijft bemoeilijken.
Video on youtube


Al eerder vermeldde MijnSerie dat Better Call Saul vernieuwd is met een vierde seizoen. Maar AMC had nog niet officieel van zich laten horen. Nu dus wel. De Breaking Bad spin-off is officieel vernieuwd met een vierde seizoen. Het is de bedoeling dat het tiendelige vierde seizoen in 2018 te zien is bij AMC. AMC heeft niet aangekondigd dat het vierde seizoen de laatste is, dus de deur staat open voor een mogelijk vijfde seizoen.

De kritisch toegejuichte dramaserie Better Call Saul deed het goed in het derde seizoen. Gemiddeld keken er 3,6 miljoen mensen per aflevering naar Bob Odenkirk, Jonathan Banks, GianCarlo Esposito, Rhea Seehorn en vele anderen. Het derde seizoen had op 19 juni de seizoensfinale en gemiddeld keken er 3,7 miljoen mensen naar. Dat maakt van Better Call Saul de derde best bekeken serie van AMC, na The Walking Dead en Fear The Walking Dead.


Vind jij het jammer dat Halt & catch Fire gaat stoppen? Denk jij dat er nog een vijfde seizoen gaat komen van Better Call Saul?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

E71
E71 28 juni 2017, 15:42
Ik denk dat er nog wel een vijfde seizoen van Better Call Saul gaat komen ja. Lijkt me sterk dat ze in de komende 10 afleveringen het verhaal even snel gaan afraffelen. Een zesde seizoen zie ik er ook nog wel van komen. Ik kijk er in ieder geval graag naar.
Log in om een reactie achter te laten