Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FBI en FBI: Most Wanted vernieuwd en CBS kondigt spin-off FBI: International aan

FBI en FBI: Most Wanted vernieuwd en CBS kondigt spin-off FBI: International aan

CBS breidt de FBI Franchise uit met een tweede spin-off. Daarnaast zijn FBI en FBI: Most Wanted beide vernieuwd met een seizoen.
CBS heeft FBI vernieuwd met een vierde seizoen. FBI is afkomstig van Dick Wolf (Chicago Fire). De serie draait om de medewerkers van het Federal Bureau of Investigation in New York. CBS heeft ook de spin-off van FBI vernieuwd met een nieuw seizoen. FBI: Most Wanted krijgt er een derde seizoen bij van het netwerk. De spin-off draait om de afdeling die belast is met het opsporen van de beruchte criminelen op de FBI-lijst met meest gezochte criminelen.

CBS heeft het daar niet bij gelaten voor de FBI series. Het netwerk heeft namelijk ook nog een tweede spin-off besteld, genaamd FBI: International. De serie volgt de elite-agenten van de internationale divisie van de FBI. Ze reizen de wereld rond met de missie om Amerikanen te beschermen. FBI: International zal gelanceerd worden als een cross-over met het vierde seizoen van FBI en het derde seizoen van FBI: Most Wanted. De spin-off en de nieuwe aangekondige seizoenen zullen in het seizoen van 2021-22 worden uitgezonden.


FBI: Most Wanted
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten