Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS meldt startdatums voor Man with a Plan en Broke

CBS heeft onthuld wanneer de komedieseries Man with a Plan en Broke van start zullen gaan.

Broke is een nieuwe serie met Jaime Camil en Pauley Perrette. Op 2 april zal de eerste aflevering verschijnen. Het is een komedieserie over een alleenstaande moeder (Pauley Perrette) die geschokt is wanneer haar vervreemde zus en haar man voor de deur staan. Die hebben een plek nodig om te wonen omdat het geld op is. De familiebanden worden flink op de proef gesteld door deze situatie. Natasha Leggero, Izzy Diaz en Antonio Corbo hebben ook rollen in de serie Broke.

Video on youtube


De serie Man with a Plan gaat ook op 2 april van start bij CBS. Dat betreft het begin van het vierde seizoen. In Man with a Plan speelt de Golden Globe Award-winnaar Matt LeBlanc een ouderwetse man die geconfronteerd wordt met de moderne uitdagingen van ouderschap, huwelijk en gezin. Liza Snyder, Kevin Nealon, Stacy Keach, Grace Kaufman, Matthew McCann, Hala Finley, Matt Cook en Kali Rocha zijn ook te zien in de serie Man with a Plan.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst