Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 5 (28 – 31 januari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Zijn jullie weer klaar voor een weekje series kijken? Op het programma deze week vooral veel herkauwde reality met nieuwe seizoenen van Blind Getrouwd, Topdokters, Hotel Römantiek en Stukken van Mensen. Nieuwe reality krijgen we op ons brood van Een dat de veiligheidsdiensten onder de loep neemt en van VTM dat met tachtigjarigen op reis vertrekt. VTM pakt ook uit met de opvolger van de Buurtpolitie. Met SOS 112 belanden we op de spoeddienst. Deze scripted realityserie is net zoals de Buurtpolitie gebaseerd op waargebeurde verhalen. Benieuwd of SOS 112 even succesvol wordt als de Buurtpolitie.

Voor de echte serieverslaafde hebben we het tweede seizoen van Gent West in de aanbieding dat start op Vier. Onze Nederlandse vrienden kunnen dan weer afstemmen op FOX voor de start van het eerste seizoen van The Passage. Veel kijkplezier alvast en tot vrijdag

Maandag 28 januari
08.00 – Winx Club – Seizoen 8 (Nickelodeon)
18.20 – Echte Verhalen: SOS 112 – Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Blind Getrouwd – Seizoen 4 (VTM)
20.35 – Topdokters – Seizoen 6 (Vier)
21.30 – De veiligheid van het land - Seizoen 1 (Eén)
21.35 – Stukken van Mensen - Seizoen 4 (Vier)

Dinsdag 29 januari
21.00 – The Passage - Seizoen 1 (FOXNL)

woensdag 30 januari
Ryan Hansen Solves Crimes On Television – Seizoen 2 (YouTube Red)
20.35 – Hotel Römantiek – Seizoen 3 (Vier)
21.30 – Gent-West – Seizoen 2 (Vier)

Donderdag 31 januari
Future Man – Seizoen 2 (Videoland)
D5R – Seizoen 5 deel 1 (Play)
20.35 – De wereld rond met 80-jarigen – Seizoen 1 (VTM)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

* Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1