Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 24 en 25 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Het wordt steeds kouder en donkerder buiten, heerlijk dus om vroeg op de bank te kruipen met een kop warme chocolade melk bijvoorbeeld en profiteren van de lange avonden. Extra lang de tijd om series te kijken en je niet schuldig te hoeven voelen dat je niet naar buiten bent gegaan. Dat geldt ook eigenlijk voor het weekend te koud om iets te doen buiten, maar binnen kun je genoeg doen; binge-watchen bijvoorbeeld.

Op vrijdag is het derde seizoen van Frontier (2016) van start gegaan bij Discovery Channel. Daar zou je dus zaterdagmorgen mee kunnen starten. En dan is het inhalen geblazen tot ’s avonds want dan kun je starten met het eerste seizoen van Trapped (2015) op NPO 3. En op Canvas kun je een start maken met het tweede seizoen van Cardinal.

Cardinal is gebaseerd op de boekenserie John Cardinal Mysteries van de prijswinnende schrijver Giles Blunt, en volgt in deze serie detective John Cardinal op een dodelijke jacht naar een moordenaar in een kleine plaats in noordelijk Ontario.Op zondag tenslotte kun je bij Bravo de première zien van Dirty John en het tiende seizoen van Draadstaal bij de VPRO. Het derde seizoen van Auwch_ is te zien bij Play More Series.

Ga jij eerst een frisse neus halen met een wandeling in de prachtig gekleurde bossen? Of laat je de bossen voor wat het zijn en ga je lekker series kijken?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
Vandaag, 13:00
De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.
Vandaag, 12:00
Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1