Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 24 en 25 november, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 24 en 25 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Het wordt steeds kouder en donkerder buiten, heerlijk dus om vroeg op de bank te kruipen met een kop warme chocolade melk bijvoorbeeld en profiteren van de lange avonden. Extra lang de tijd om series te kijken en je niet schuldig te hoeven voelen dat je niet naar buiten bent gegaan. Dat geldt ook eigenlijk voor het weekend te koud om iets te doen buiten, maar binnen kun je genoeg doen; binge-watchen bijvoorbeeld.

Op vrijdag is het derde seizoen van Frontier (2016) van start gegaan bij Discovery Channel. Daar zou je dus zaterdagmorgen mee kunnen starten. En dan is het inhalen geblazen tot ’s avonds want dan kun je starten met het eerste seizoen van Trapped (2015) op NPO 3. En op Canvas kun je een start maken met het tweede seizoen van Cardinal.

Cardinal is gebaseerd op de boekenserie John Cardinal Mysteries van de prijswinnende schrijver Giles Blunt, en volgt in deze serie detective John Cardinal op een dodelijke jacht naar een moordenaar in een kleine plaats in noordelijk Ontario.

Video on youtube


Op zondag tenslotte kun je bij Bravo de première zien van Dirty John en het tiende seizoen van Draadstaal bij de VPRO. Het derde seizoen van Auwch_ is te zien bij Play More Series.

Ga jij eerst een frisse neus halen met een wandeling in de prachtig gekleurde bossen? Of laat je de bossen voor wat het zijn en ga je lekker series kijken?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten