Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 24 en 25 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Het wordt steeds kouder en donkerder buiten, heerlijk dus om vroeg op de bank te kruipen met een kop warme chocolade melk bijvoorbeeld en profiteren van de lange avonden. Extra lang de tijd om series te kijken en je niet schuldig te hoeven voelen dat je niet naar buiten bent gegaan. Dat geldt ook eigenlijk voor het weekend te koud om iets te doen buiten, maar binnen kun je genoeg doen; binge-watchen bijvoorbeeld.

Op vrijdag is het derde seizoen van Frontier (2016) van start gegaan bij Discovery Channel. Daar zou je dus zaterdagmorgen mee kunnen starten. En dan is het inhalen geblazen tot ’s avonds want dan kun je starten met het eerste seizoen van Trapped (2015) op NPO 3. En op Canvas kun je een start maken met het tweede seizoen van Cardinal.

Cardinal is gebaseerd op de boekenserie John Cardinal Mysteries van de prijswinnende schrijver Giles Blunt, en volgt in deze serie detective John Cardinal op een dodelijke jacht naar een moordenaar in een kleine plaats in noordelijk Ontario.Op zondag tenslotte kun je bij Bravo de première zien van Dirty John en het tiende seizoen van Draadstaal bij de VPRO. Het derde seizoen van Auwch_ is te zien bij Play More Series.

Ga jij eerst een frisse neus halen met een wandeling in de prachtig gekleurde bossen? Of laat je de bossen voor wat het zijn en ga je lekker series kijken?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00