Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

New Girl en The Americans vanaf 1 juni op Netflix

New Girl seizoen zes en The Americans seizoen vijf zullen vanaf 1 juni worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

New Girl is een komedieserie van de zender FOX. Die zender heeft in mei de laatste aflevering van het zevende seizoen vertoond. Er komt geen achtste seizoen. New Girl gaat over Jess Day, een lieve maar ietwat sullige en aparte vrouw van ruim twintig jaar. Na een verkeerd gelopen relatie gaat ze bij drie vrijgezelle mannen inwonen. De hoofdrol wordt gespeeld door Zooey Deschanel. Het zesde seizoen is vanaf 1 juni bij Netflix te zien.The Americans is een dramaserie van de zender FX. De serie speelt zich af rond 1980. In The Americans zijn twee Russische spionnen te zien, die zijn opgeleid om autochtone Amerikanen na te bootsen. De spionnen zijn dus niet als zodanig te herkennen, en zelfs de partner en de familie weten niet wat ze feitelijk doen. Het vijfde seizoen is vanaf 1 juni bij Netflix te zien.FX zendt momenteel het zesde en laatste seizoen van The Americans uit. De laatste afleveringen spelen zich af in 1987, wanneer de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie een verdrag sluiten om een groot aantal raketten met een middellang bereik te vernietigen. Het zesde seizoen zal naar verwachting in 2019 bij Netflix verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
21 mei 2018 13:21 -
"FX heeft recent het zesde en laatste seizoen van The Americans uitgezonden."

Het zesde seizoen is momenteel nog steeds bezig.
Reageer
avatar_Roeman
21 mei 2018 20:45
De schrijver heeft het gewijzigd, bedankt voor je oplettendheid.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1