Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
New Girl en The Americans vanaf 1 juni op Netflix

New Girl en The Americans vanaf 1 juni op Netflix

New Girl seizoen zes en The Americans seizoen vijf zullen vanaf 1 juni worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.
New Girl is een komedieserie van de zender FOX. Die zender heeft in mei de laatste aflevering van het zevende seizoen vertoond. Er komt geen achtste seizoen. New Girl gaat over Jess Day, een lieve maar ietwat sullige en aparte vrouw van ruim twintig jaar. Na een verkeerd gelopen relatie gaat ze bij drie vrijgezelle mannen inwonen. De hoofdrol wordt gespeeld door Zooey Deschanel. Het zesde seizoen is vanaf 1 juni bij Netflix te zien.

Video on youtube


The Americans is een dramaserie van de zender FX. De serie speelt zich af rond 1980. In The Americans zijn twee Russische spionnen te zien, die zijn opgeleid om autochtone Amerikanen na te bootsen. De spionnen zijn dus niet als zodanig te herkennen, en zelfs de partner en de familie weten niet wat ze feitelijk doen. Het vijfde seizoen is vanaf 1 juni bij Netflix te zien.

Video on youtube


FX zendt momenteel het zesde en laatste seizoen van The Americans uit. De laatste afleveringen spelen zich af in 1987, wanneer de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie een verdrag sluiten om een groot aantal raketten met een middellang bereik te vernietigen. Het zesde seizoen zal naar verwachting in 2019 bij Netflix verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 21 mei 2018, 13:21
"FX heeft recent het zesde en laatste seizoen van The Americans uitgezonden."

Het zesde seizoen is momenteel nog steeds bezig.
Mandy1966
Mandy1966 21 mei 2018, 20:45
De schrijver heeft het gewijzigd, bedankt voor je oplettendheid.
Log in om een reactie achter te laten