Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe Netflix serie van Spike Lee, startdatum voor Fuller House

Nieuwe Netflix serie van Spike Lee, startdatum voor Fuller House

Regisseur Spike Lee gaat voor Netflix zijn eerste film uit 1986 tot serie ombouwen. Fuller House heeft een startdatum gekregen en het derde seizoen zal in twee delen worden uitgezonden.

Spike Lee maakte in 1986 een krachtig regiedebuut met de film She's Gotta Have It. Nu meer dan 30 jaar later, zal Lee voor Netflix een tiendelige serie gaan maken van deze film. Het zal de eerste televisieproductie worden voor de regisseur, die ook als showrunner en uitvoerend producent zal gaan optreden. Zijn vrouw Tonya Lewis Lee zal hem bijstaan. De remake zal een eigentijdse versie worden. In de film hadden Tracy Camilla Johns en Lee zelf hoofdrollen. Wie dat nu zullen worden is nog niet bekend.

In She's Gotta Have It draait het om Nola Darling. Ze is een artiest uit Brooklyn die worstelt met haar identiteit en haar tijd. Want hoe moet ze haar werk, vrienden en drie geliefden allemaal voldoende aandacht geven. De originele film is in twaalf dagen geschoten”, vertelde Lee. “Nu het dertig jaar geleden is dat She's Gotta Have It uitkwam, krijgen we de kans om deze gedenkwaardige personages weer tot leven te brengen.” Hij heeft al vele ideeën hoe hij She's Gotta Have It kan verbeteren.

Video on youtube


Vanaf 23 november, Thankgiving in Amerika, zal de nieuwe serie She's Gotta Have it te zien zijn bij Netlix.

Het derde seizoen van Fuller House wordt in twee delen opgedeeld. Het eerste deel, Fuller House seizoen 3 deel 1, zal negen afleveringen krijgen en vanaf 22 september te zien zijn bij Netflix. Dit deel zal het 30-jarige jubileum markeren van Full House. Het tweede deel zal ook negen afleveringen krijgen en in december te zien zijn bij Netflix.

Netflix heeft nog niet aangekondigd of het derde seizoen de laatste zal zijn, waardoor de deur openblijft voor een mogelijk vierde seizoen in 2018.

Ken jij de film van Spike Lee? Wat verwacht je van zijn eerste televisieproductie? Ga jij kijken naar Fuller House en hoop je dat de komedieserie vernieuwd wordt met een vierde seizoen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten