Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dan Byrd en Cory Michael Smith spelen in Amazon-serie Utopia

Dan Byrd en Cory Michael Smith spelen in Amazon-serie Utopia

De acteurs Dan Byrd en Cory Michael Smith gaan een rol spelen tegenover Sasha Lane in Utopia. Amazon Prime Video produceert de aanpassing van deze Britse serie, geschreven door Gone Girl-auteur en scenarist Gillian Flynn.
Utopia volgt een groep jonge volwassenen die online samenkomen en genadeloos worden opgejaagd door een schimmige staatsorganisatie nadat ze in het bezit zijn gekomen van een bijna mythische grafische roman. Binnen de pagina's van de strip ontdekken ze de samenzweringstheorieën die misschien echt zijn. Zo worden ze gedwongen om gevaarlijke dingen te doen om de wereld te redden.


Dan Byrd

Dan Byrd (Cougar Town) speelt Ian. Ian ging naar een online universiteit en woont in een klein appartement met zijn oma in Canton, Ohio. Op zoek naar een opwindender leven buiten zijn online wereld, begint hij aan een missie om de geheimen te onthullen van de grafische roman Utopia.


Cory Michael Smith

Cory Michael Smith (Gotham) zal Thomas Christie spelen. Thomas werkt onder zijn biotech-wetenschapper bij Christie Laboratories. Hij wordt belast met het opsporen van het enige exemplaar van de veelgevraagde grafische roman, Utopia, om gevaarlijke redenen.

De Amazon-aanpassing van Utopia is een coproductie van Endemol Shine North America en Amazon Studios.  
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten