Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

HBO onthult premièredatum en trailer voor nieuwe comedyserie Fantasmas

Julio Torres is terug met nog meer maffe avonturen in de nieuwe HBO-comedyserie Fantasmas.
Fantasmas - een titel met een goede merknaam voor Torres na Los Espookys - volgt het personage Julio (Torres, foto) terwijl hij op zoek gaat naar een kostbare oesteroorring. Tijdens zijn reis denkt hij na over de ongewone personages die hij ontmoet in introspectieve, vaak griezelige en altijd komische vignetten die zich afspelen in een dromerige, alternatieve versie van New York City.De serie verweeft verhalen van mensen die op zoek zijn naar betekenis, doel en verbinding in een wereld die steeds meer geïsoleerd raakt. Torres is de bedenker, regisseur, uitvoerend producent en hoofdrolspeler van de serie.

Hij wordt in de cast vergezeld door Martine Gutierrez als Vanesja, Tomas Matos als Chester en Joe Rumrill als de stem van Bibo. Fans kunnen veel gastacteurs verwachten, waaronder Steve Buscemi, Paul Dano, Julia Fox, Alexa Demie, Emma Stone, Aidy Bryant, Bowen Yang, Kim Petras en Ziwe, om er maar een paar te noemen.

De serie gaat vrijdag 7 juni om 23.00 in première bij HBO. Nieuwe afleveringen van het zesdelige seizoen zullen wekelijks verschijnen.

Fantasmas wordt ook geproduceerd door Emma Stone en Dave McCary voor Fruit Tree, Alex Bach en Daniel Powell voor Irony Point en Olivia Gerke voor 3 Arts. Ali Herting is co-uitvoerend producent.

Hieronder kun je de trailer voor Fantasmas bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten