Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC neemt besluit over pilots

ABC neemt besluit over pilots

ABC heeft besloten vijf van de bestelde pilots te gaan filmen, drie pilots worden verschoven en een aantal zullen niet meer gemaakt worden voor ABC.
Het alfabet netwerk heeft besloten om Rebel, Harlem's Kitchen, Bossy (voorheen bekend als Kids Matter Now), Home Economics en Work Wife te gaan filmen, zodra de omstandigheden rondom corona het toelaten. Adopted, National Parks Service (voorheen bekend als ISB) en Triage worden verschoven naar een volgende periode.

De pilots van Prospect, Wreckage en the Untitled Kapnek/Holland Project (voorheen bekend als Wild Child) gaan niet door. Ook heeft ABC besloten de pilots van Thirtysomething(else) - het vervolg van thirtysomething - , The Brides en Valley Trash niet door te laten gaan. De laatste drie zijn afkomstig van externe studios, de verwachtingen zijn dat Thirtysomething(else) and The Brides door een ander netwerk of platform gekocht zullen worden.


thirtysomething

Harlem's Kitchen draait om chef-kok en patriarch Ellis Rice, die samen met zijn vrouw en drie dochters een succesvol gastronomisch restaurant in Harlem runt. Maar de toekomst van het restaurant loopt gevaar, wanneer een onverwachte dood de familie in rep en roer brengt en lang verborgen geheimen onthuld worden.

Rebel is geïnspireerd door het leven van Erin Brockovich. De serie draait om Annie "Rebel" Bello. Ze is een juridisch advocaat zonder rechtenstudie. Wanneer Rebel zich inzet voor een zaak waarin ze gelooft, is ze tot alles bereid om te winnen. Katey Sagal (The Conners) en Andy Garcia (Flipped) zullen de hoofdrollen vervullen.


Katey Sagal

Bossy/Kids Matter Now draait om een baas met diva gedrag die geen begrip heeft voor werkende ouders. Ze draait bij wanneer ze een baby adopteert, waardoor haar assistent - een moeder van drie - een onwaarschijnlijke mentor wordt.

Home Economics volgt drie volwassen broers en zussen. Een van hen behoort tot de 1% rijkste, de ander behoort tot de middenklasse en de laatste moet elk dubbeltje omdraaien. Topher Grace zal een rol vervullen in de serie.

De laatste serie, Work Wife gaat draait om Dani en Scott, die in de wereld van onroerend goed bevinden. Ze hebben hun eigen team gestart, maar voelen nu de stress om de baas te zijn. Meer dan ooit moeten ze vertrouwen op de yin-yang van hun dynamiek om hun professionele en persoonlijke leven op de been te houden. Geïnspireerd door de real-life partnerschappen van producenten Kelly Ripa en Ryan Seacrest en schrijvers Casey Johnson en David Windsor.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten