Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Starz werkt aan komedieserie Run the World

Starz laat een pilot maken van de nieuwe komedieserie Run the World, die afleveringen van een half uur krijgt.

Run the World, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Leigh Davenport, toont het verhaal van een groep van vier zwarte, levendige, zeer loyale vriendinnen die werken en wonen in Harlem terwijl ze streven naar rijkdom en macht. In de kern is het een serie over vriendschap van vrouwen, die niet alleen willen overleven maar ook plezier nastreven.


Amber Stevens West

Amber Stevens West (The Carmichael Show) en Bresha Webb (Marlon) zijn de eerste twee actrices waarvan bekend is dat ze een hoofdrol krijgen. Millicent Shelton (Black-ish, P-Valley) gaat de serie regisseren. Amber Stevens West speelt Whitney, een vrouw die zo perfect is dat ze er zelf gek van wordt. Ze is op weg om de liefde van haar leven te vinden - als ze de andere man kan vergeten met wie ze net wakker werd.


Bresha Webb

Bresha Webb speelt Renee, een vrouw vol cynisme die voortdurend de realiteit onder ogen wil zien. Ze wil haar vriendinnen helpen, en ze maakt zich niet bepaald zorgen over de schade die dat zal veroorzaken.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00