Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Starz werkt aan komedieserie Run the World

Starz laat een pilot maken van de nieuwe komedieserie Run the World, die afleveringen van een half uur krijgt.

Run the World, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Leigh Davenport, toont het verhaal van een groep van vier zwarte, levendige, zeer loyale vriendinnen die werken en wonen in Harlem terwijl ze streven naar rijkdom en macht. In de kern is het een serie over vriendschap van vrouwen, die niet alleen willen overleven maar ook plezier nastreven.


Amber Stevens West

Amber Stevens West (The Carmichael Show) en Bresha Webb (Marlon) zijn de eerste twee actrices waarvan bekend is dat ze een hoofdrol krijgen. Millicent Shelton (Black-ish, P-Valley) gaat de serie regisseren. Amber Stevens West speelt Whitney, een vrouw die zo perfect is dat ze er zelf gek van wordt. Ze is op weg om de liefde van haar leven te vinden - als ze de andere man kan vergeten met wie ze net wakker werd.


Bresha Webb

Bresha Webb speelt Renee, een vrouw vol cynisme die voortdurend de realiteit onder ogen wil zien. Ze wil haar vriendinnen helpen, en ze maakt zich niet bepaald zorgen over de schade die dat zal veroorzaken.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Vandaag, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00