Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Jessica Camacho in CBS-dramapilot Courthouse

Actrice Jessica Camacho, bekend van Taken (2017), speelt een hoofdrol in een pilot van de nieuwe juridische dramaserie Courthouse van CBS.

Het is een project van schrijver Greg Spottiswood (Remedy) en Warner Bros. TV. Courthouse moet een serie worden die veel onthult over het rechtssysteem. Het volgt het chaotische, hoopvolle en soms absurde leven van de rechters, assistent-districtsprocureurs en openbare verdedigers terwijl ze werken met gerechtsdeurwaarders, griffiers, politie en juryleden om recht te doen aan de bevolking van Los Angeles.

Jessica Camacho speelt Emily Lopez-Berarro, een stoere en vastberaden openbare verdediger die niet terugdeinst in haar pogingen om de onschuld van haar klanten te bewijzen. Camacho is binnenkort ook te zien in The Flash (2014) bij The CW en recentelijk speelde ze in de Netflix-serie Another Life (2019).


Jessica Camacho
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2