Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fabien Frankel speelt hoofdrol in pilot NYPD Blue

Fabien Frankel speelt hoofdrol in pilot NYPD Blue

ABC werkt aan een pilot van de nieuwe politieserie NYPD Blue. De jonge Britse acteur Fabien Frankel speelt de hoofdrol als Theo Sipowicz in de pilot.
Theo Sipowicz is in NYPD Blue de zoon van detective Andy Sipowicz uit de originele serie, die van 1993 tot en met 2005 te zien was bij ABC. Hij gaat in het 15e squadron werken terwijl hij de moord op zijn vader onderzoekt. Theo lijkt de gewoonten van zijn vader te hebben overgenomen want hij is ook een harddrinkende, koppige en vlugge agent.

6940 Fabien
Fabien Frankel

Net als de oorspronkelijke ABC-serie uit de periode 1993-2005 volgt NYPD Blue een ​​groep politiefunctionarissen en detectives. Naast Fabien Frankel als Theo Sipowicz is ook Alona Tal te zien als detective Nicole Lazarus. Daarnaast zullen twee castleden uit de originele serie, Kim Delaney en Bill Brochtrup, hun rol als respectievelijk Diane Russell en John Irvin hernemen.

Fabien Frankel kreeg eerder goede beoordelingen voor zijn rol in het Engelse theaterstuk The Knowledge. Momenteel is hij aan het acteren voor de nieuwe speelfilm Last Christmas van regisseur Paul Feig
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten