Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fabien Frankel speelt hoofdrol in pilot NYPD Blue

ABC werkt aan een pilot van de nieuwe politieserie NYPD Blue. De jonge Britse acteur Fabien Frankel speelt de hoofdrol als Theo Sipowicz in de pilot.

Theo Sipowicz is in NYPD Blue de zoon van detective Andy Sipowicz uit de originele serie, die van 1993 tot en met 2005 te zien was bij ABC. Hij gaat in het 15e squadron werken terwijl hij de moord op zijn vader onderzoekt. Theo lijkt de gewoonten van zijn vader te hebben overgenomen want hij is ook een harddrinkende, koppige en vlugge agent.

6940 Fabien
Fabien Frankel

Net als de oorspronkelijke ABC-serie uit de periode 1993-2005 volgt NYPD Blue een ​​groep politiefunctionarissen en detectives. Naast Fabien Frankel als Theo Sipowicz is ook Alona Tal te zien als detective Nicole Lazarus. Daarnaast zullen twee castleden uit de originele serie, Kim Delaney en Bill Brochtrup, hun rol als respectievelijk Diane Russell en John Irvin hernemen.

Fabien Frankel kreeg eerder goede beoordelingen voor zijn rol in het Engelse theaterstuk The Knowledge. Momenteel is hij aan het acteren voor de nieuwe speelfilm Last Christmas van regisseur Paul Feig
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00