Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS heeft pilots besteld van Magnum, P.I. en Cagney & Lacey

CBS heeft pilots besteld van Magnum, P.I. en Cagney & Lacey

Voorlopig komt er nog een eind aan de lange lijst met reboots van diverse series bij netwerken en zenders. Ook CBS doet aan de nieuwe trend mee, met Cagney & Lacey en Magnum, P.I.

MijnSerie berichtte in oktober 2017 al dat CBS bezig was met een reboot van de Hawaiiaanse actieserie uit de jaren 80, Magnum, P.I. Nu blijkt dat CBS al een pilotaflevering heeft besteld van de Magnum, P.I. reboot met een vrouwelijke hoofdrol dit keer. Juliet Higgins zal de nieuwe 'Magnum' worden, Juliet is een MI:6 agent en de focus zal komen te liggen op de terugkeer van een oud-soldaat uit de oorlog en wat dit voor impact heeft, terwijl zij ook verder moet in de private sector.

Tom Selleck, hij speelde in de jaren 80 de detective Magnum, zal niet betrokken zijn bij de nieuwe serie. De reboot wordt mede geschreven door Peter Lenkov en Eric Guggenheim. Beide zijn al betrokken bij de reboot van Hawaii Five-0.

Maar daar laat CBS het niet bij, ook de iconische politieserie Cagney & Lacey krijgt een reboot. En ook van deze serie is inmiddels een pilot besteld. In de jaren 80 was de politieserie met de twee vrouwelijke detectives enorm populair.

Heel erg veel meer is er helaas over deze reboot niet bekend gemaakt. Behalve dat CBS zal doorgaan met het format van vrouwelijke detectives en de schrijvers zijn druk bezig onder leiding van Kelly Kahl en Thom Sherman.

Wat denk jij van deze reboots?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten