Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Witcher krijgt een pilot

The Witcher krijgt een pilot

Lauren Schmidt Hissrich is lekker bezig. De schrijfster en showrunner heeft gemeld dat het script voor de pilot voor de nieuwe serie The Witcher af is.

Hissrich kreeg de kans om de beroemde boekenreeks van Andrzej Sapkowski tot serie te maken en heeft daar, volgens geruchten, een aanzienlijk budget voor gekregen; een budget dat gelijk zou zijn aan dat van Game of Thrones.

Op 20 januari 2018 berichte de schrijfster via Twitter dat het script voor de pilot af was: “Het was een belangrijke week #The Witcher fans...”


Dat het scrip zo snel af is, houdt in dat de fans al snel iets over de serie zullen gaan horen. Helaas is er op dit moment nog geen echte concrete informatie over de nieuwe Netflix serie die het gat dat Game of Thrones gaat achterlaten moet opvullen.

The Witcher vertelt het verhaal van Geralt van Riva, een gemuteerde monsterjager, in zijn universum bekend als een Witcher. Hij neemt het op tegen gevaarlijke wezens, maar lost ook misdrijven op en zorgt ervoor dat de wereld een veiligere plek is.

Denk jij dat The Witcher het gat dat Game of Thrones gaat achterlaten kan opvullen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten