Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt pilot van seriebewerking True Lies

CBS heeft een pilot besteld van de seriebewerking van de film True Lies uit 1994. Het project is afkomstig van Matt Nix, McG and James Cameron.

In 2017 werd de serie bewerking van True Lies al aangekondigd, CBS heeft nu een pilot besteld. Matt Nix (The Gifted) gaat deze pilot schrijven en McG (Supernatural) zal de aflevering regisseren. Het verhaal in de serie is gebaseerd op de gelijknamige komedie film uit 1994 van James Cameron, die ook betrokken zal zijn bij de serie. Destijd bracht de film 380 miljoen dollar op aan de wereldwijde verkoop van bioscoop kaartjes. 20th Television is verantwoordelijk voor de productie van de serie.

In de pilot aflevering komt een huisvrouw tot de schokkende ontdekking dat haar saaie en onopvallende echtgenoot een bekwame internationale spion is. Terwijl ze hun passieloze huwelijk een nieuwe leven in proberen te blazen wordt ze aangewezen om met hem de wereld te redden. Dat levert hen een leven vol gevaar en avontuur op. Bekijk hieronder vast de trailer van de film.

Video on youtube
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst