Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
True Lies wordt televisieserie

True Lies wordt televisieserie

Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis speelden de hoofdrollen in de van James Cameron afkomstige film True Lies uit 1994. Toen was Cameron regisseur, bij de serie is hij uitvoerend producent.

De film was al een remake van een Franse komedie uit 1991, La Totale! Nu wordt er van de film True een serie gemaakt. Niet raar als je bedenkt dat de film in 1994 bijna 380 miljoen dollar opbracht aan verkochte bioscoopkaartjes wereldwijd.

Embed from Getty ImagesSchwarzenegger (L) en Curtis (R)

Het script wordt neergepend door Marc Guggenheim (Arrow). True Lies vertelt het verhaal van een koppel dat woont in een buitenwijk en van wie één van hen een dubbelleven leidt als spion. Cameron staat vooral bekend om zijn films Titanic, Avatar en The Terminator. Hij maakte al eerder de overstap naar het kleine scherm met Dark Angel en Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Onder andere 20th Century Fox Television, Cameron en McG gaan de serie produceren die bij FOX wordt uitgezonden. Er zijn nog geen acteurs genoemd die mogelijk de hoofdrollen kunnen gaan spelen. Ook is er nog niet bekendgemaakt wanneer actie-/komedieserie True Lies in première zal gaan bij FOX.

Weer een film die vertaald zal worden in een serie. Ga jij kijken?


Embed from Getty ImagesCameron
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

anonymous
anonymous 19 september 2017, 13:12
Ik heb zo'n hekel aan die vrouw dat ik zelfs de afleveringen van mijn favoriete serie NCIS oversloeg als zij erin speelde. Dus nee.
renzoroy
renzoroy 19 september 2017, 15:52
Aan Jamie Lee Curtis?? Waarom dat? En dan zelfs eps overslaan van een serie omdat zij er in mee doet... Is dat niet wat overdreven..??
anonymous
anonymous 20 september 2017, 09:29
Dat houd ik mijzelf ook voor. Dat ik me niet zo moet aanstellen, maar het werkt niet. Heb dat nooit eerder gehad, alleen met haar.
anonymous
anonymous 19 september 2017, 14:14
Als ze net als in de film de juiste combinatie tussen actie en humor kunnen vinden en er een leuke cast wordt bij gevonden, ga ik zeker kijken.
renzoroy
renzoroy 19 september 2017, 15:53
Me 2. True Lies was 1 van de beste films uit de jaren 90 en 1 van de beste Schwarzenegger films :). Nou alleen hopen dat deze langer blijft leven dan Dark Angel en The Sarah Connor Chronicles.
anonymous
anonymous 29 september 2017, 00:40
Mee eens wat hierboven staat. Ga zeker kijken en hopen dat het goed uitpakt ;)
Log in om een reactie achter te laten