Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC heeft drie komediepilots besteld

ABC heeft aangekondigd dat ze een pilot hebben besteld voor de reboot van The Wonder Years en twee andere comedy-projecten.

The Wonder Years is een familie dramedyserie uit de jaren 80. De reboot zal in hetzelfde tijdperk afspelen en zal een zwarte middenklas familie uit Montgomery, Alabama gaan volgen tijdens de turbulente late jaren zestig.De remake komt van Dave (2020) producer Saladin Patterson, die schrijft en dient als executive producer. Fred Savage, de ster van de originele serie, zal de productie regisseren, terwijl Empire co-creator Lee Daniels en zijn Lee Daniels Entertainment-partner Marc Velez zullen produceren met de originele co-creator Neal Marlens aan boord als consultant. De piloot wordt dit voorjaar gefilmd.

Naast deze productie heeft ABC ook twee studentenkomedies aangekondigd; Maggie en een Regina Hicks-project zonder naam. De laatste is een multiple-camera komedie van ABC Signature en Viola Davis, Julius Tennon en Larry Wilmore. Dit project liep al sinds 2017. Het volgt drie voormalige studentes die het contact verloren na een hereniging tijdens een cruciaal punt in hun leven.

Ten slotte is Maggie, dat in ontwikkeling was als onderdeel van ABC's tweede cyclusproces, afkomstig van Family Guy en Life in Pieces-schrijver Maggie Mull, dochter van Clue-acteur Martin Mull, en Life in Pieces-bedenker Justin Adler. De single-camera komedie volgt een jonge vrouw die probeert het hoofd te bieden aan het leven terwijl ze haar capaciteiten als paranormaal begaafd persoon leer te accepteren. Ze kan ieders toekomst zien, maar haar aanwezigheid zorgt voor een puinhoop.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00