Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Regis Philbin overleden

Regis Philbin overleden

Acteur en presentator Regis Philbin is vrijdag overleden aan een natuurlijke dood. Dit jaar was hij nog te zien in Single Parents.
Regis Philbin is op 88-jarige leeftijd overleden, volgende maand zou hij 89 geworden zijn. Hij overleed afgelopen vrijdag aan een natuurlijke dood, melde zijn familie aan Amerikaanse media. Philbin begon zijn carrière als host voor een show in San Diego en was dit jaar nog te zien in Single Parents.

Philbin was de afgelopen jaren onder andere te zien in Fresh Off the Boat, Donny!, New Girl, Hot in Cleveland. In 1994 had hij ook een rol in Seinfeld. De meeste mensen zullen hem voornamelijk kennen van zijn werk als presentator.

Sinds 1988 heeft hij Live! with Regis and Kathie Lee gepresenteerd, na 23 jaar stopte hij daar mee. Daarnaast was hij onder andere presentator van The Morning Show, Who Wants to Be a Millionaire en het eerste seizoen van America’s Got Talent. In 2004 was hij in totaal 15.188 uur op televisie geweest, hiervan kreeg hij een vermelding van Guinness World Record.


Regis Philbin als presentator bij Who Wants to Be a Millionaire
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten