Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Regis Philbin overleden

Acteur en presentator Regis Philbin is vrijdag overleden aan een natuurlijke dood. Dit jaar was hij nog te zien in Single Parents.

Regis Philbin is op 88-jarige leeftijd overleden, volgende maand zou hij 89 geworden zijn. Hij overleed afgelopen vrijdag aan een natuurlijke dood, melde zijn familie aan Amerikaanse media. Philbin begon zijn carrière als host voor een show in San Diego en was dit jaar nog te zien in Single Parents.

Philbin was de afgelopen jaren onder andere te zien in Fresh Off the Boat, Donny!, New Girl, Hot in Cleveland. In 1994 had hij ook een rol in Seinfeld. De meeste mensen zullen hem voornamelijk kennen van zijn werk als presentator.

Sinds 1988 heeft hij Live! with Regis and Kathie Lee gepresenteerd, na 23 jaar stopte hij daar mee. Daarnaast was hij onder andere presentator van The Morning Show, Who Wants to Be a Millionaire en het eerste seizoen van America’s Got Talent. In 2004 was hij in totaal 15.188 uur op televisie geweest, hiervan kreeg hij een vermelding van Guinness World Record.


Regis Philbin als presentator bij Who Wants to Be a Millionaire
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00