Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Regis Philbin overleden

Acteur en presentator Regis Philbin is vrijdag overleden aan een natuurlijke dood. Dit jaar was hij nog te zien in Single Parents.

Regis Philbin is op 88-jarige leeftijd overleden, volgende maand zou hij 89 geworden zijn. Hij overleed afgelopen vrijdag aan een natuurlijke dood, melde zijn familie aan Amerikaanse media. Philbin begon zijn carrière als host voor een show in San Diego en was dit jaar nog te zien in Single Parents.

Philbin was de afgelopen jaren onder andere te zien in Fresh Off the Boat, Donny!, New Girl, Hot in Cleveland. In 1994 had hij ook een rol in Seinfeld. De meeste mensen zullen hem voornamelijk kennen van zijn werk als presentator.

Sinds 1988 heeft hij Live! with Regis and Kathie Lee gepresenteerd, na 23 jaar stopte hij daar mee. Daarnaast was hij onder andere presentator van The Morning Show, Who Wants to Be a Millionaire en het eerste seizoen van America’s Got Talent. In 2004 was hij in totaal 15.188 uur op televisie geweest, hiervan kreeg hij een vermelding van Guinness World Record.


Regis Philbin als presentator bij Who Wants to Be a Millionaire
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03