Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Larry Drake overleden

De acteur Larry Drake, die vooral bekendheid kreeg door zijn rol als de sympathieke Benny Stulwicz in de serie L.A. Law, is overleden. Een vriend vond hem in zijn huis in Hollywood en Drake werd ter plaatste dood verklaard. Drake speelde de rol van Benny in 144 afleveringen verdeelt over acht seizoenen tussen 1988 en 1994. Hij herhaalde de rol in 2002 in L.A. Law: The Movie.

Maar Drake speelde in veel meer series als Hunter, Tales from the Crypt, The Outer Limits (1995), Star Trek: Voyager, Stargate SG-1, Fantasy Island, Nero Wolfe, Firefly, Crossing Jordan, Six Feet Under en Prey. Zijn laatste televisie rol was in de advocatenserie Boston Legal. Drake verleende ook zijn stem aan series als Batman Beyond, What’s New, Scooby-Doo? en Johnny Bravo. In zijn carrière heeft hij tweemaal een Emmy Award gewonnen voor Uitstekende Mannelijke Bijrol in een Dramaserie 1988 en 1989 voor zijn rol in L.A. Law.

Lawrence Drake is 66 jaar geworden, R.I.P.

Larry Drake in 1988
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Vandaag, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Vandaag, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Vandaag, 09:00