Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Canneséries kiest beste televisieseries

Canneséries kiest beste televisieseries

De Belgisch/Nederlandse coproductie Undercover, een productie van De Mensen met Tom Waes in de hoofdrol, is als televisieserie genomineerd voor de competitie Canneséries.
Canneséries is een nieuw festival in Frankrijk dat voor televisieseries wil worden wat het Festival de Cannes al sinds 1946 is voor de film. De organisatie pakt tijdens MIPTV van 4 tot en met 11 april uit met een reeks wereldpremières.

5123 Canneseries2

Vanuit de hele wereld werden 150 series ingezonden, waarvan er slechts tien in competitie mogen gaan. Undercover neemt het op tegen titels als het Israëlische When Heroes Fly, het Mexicaanse Aquì En La Tierra, het Amerikaanse Killing Eve en het Noorse The State of Happiness.

Op 11 april deelt de jury, onder leiding van schrijver Harlan Coben, de prijzen uit tijdens een ceremonie die live wordt uitgezonden op Canal+.

Andere producties die tijdens Canneséries in première gaan, zijn het derde seizoen van het internationaal gelauwerde Versailles en Safe, met Michael C. Hall en Amanda Abbington in de hoofdrollen.

5123 Undercovergroot
Undercover

De Belgisch/Nederlandse coproductie Undercover (niet te verwarren met de BBC-serie Undercover uit 2016) wordt in 2019 uitgezonden op de Belgische zender Eén en is ook al aangekocht door Netflix en ZDF. De serie volgt twee agenten die undercover gaan in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland. Het is een samenwerking van De Mensen, Dutch Filmworks en VRT. Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes maken deel uit van de cast.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten