Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Repeat weer in productie bij CBS

Repeat van Masi Oka (Hawaii Five-0) en Sabrina Wind (Desperate Housewives) is weer in productie bij CBS. De serie is gebaseerd op een Japans format.

Het project werd vorig jaar opgezet door Masi Oka (Hawaii Five-0) en Sabrina Wind (Desperate Housewives). David Hayter (The Flash (2014)) zou eigenlijk de serie schrijven. Uiteindelijk werd er toch geen pilot gemaakt, maar CBS bleef enthousiast over het project en heeft de serie dus in herontwikkeling gebracht.

David Zabel ( ER) gaat Repeat nu schrijven en zal daarnaast ook dienen als uitvoerend producent. Oka en Wind worden ook uitvoerend producent van de serie. Repeat is gebaseerd op het award winnende en gelijknamige boek van Kurumi Inui en de serie uit 2018, die op Yomiuri Television in Japan werd uitgezonden.


David Zabel

Repeat draait om een groep vreemden die op mysterieuze wijze tien maanden terug in de tijd reizen. Dit geeft hen de kans om fouten te herstellen en hun leven te beteren, maar ze komen er al snel achter dat er ook onverwachte en soms zelfs dodelijke gevolgen aan hun keuzes hangen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1