Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dramaserie Repeat weer in productie bij CBS

Dramaserie Repeat weer in productie bij CBS

Repeat van Masi Oka (Hawaii Five-0) en Sabrina Wind (Desperate Housewives) is weer in productie bij CBS. De serie is gebaseerd op een Japans format.
Het project werd vorig jaar opgezet door Masi Oka (Hawaii Five-0) en Sabrina Wind (Desperate Housewives). David Hayter (The Flash (2014)) zou eigenlijk de serie schrijven. Uiteindelijk werd er toch geen pilot gemaakt, maar CBS bleef enthousiast over het project en heeft de serie dus in herontwikkeling gebracht.

David Zabel ( ER) gaat Repeat nu schrijven en zal daarnaast ook dienen als uitvoerend producent. Oka en Wind worden ook uitvoerend producent van de serie. Repeat is gebaseerd op het award winnende en gelijknamige boek van Kurumi Inui en de serie uit 2018, die op Yomiuri Television in Japan werd uitgezonden.


David Zabel

Repeat draait om een groep vreemden die op mysterieuze wijze tien maanden terug in de tijd reizen. Dit geeft hen de kans om fouten te herstellen en hun leven te beteren, maar ze komen er al snel achter dat er ook onverwachte en soms zelfs dodelijke gevolgen aan hun keuzes hangen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten