Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Chicano van Natalie Chaidez in productie bij ABC

De dramaserie Chicano, gebaseerd op het boek van Richard Vasquez, is in productie bij ABC. Natalie Chaide (Hunters) schreef de serie.

Chicano vertelt het verhaal van meerdere generaties van de Sandovals, een Mexicaans-Amerikaanse familie die emigreert naar Los Angeles om de American Dream na te jagen. Het volgt de strijd en triomfen van de Sandovals van 1920 tot heden en onderzoekt de vraag wat het betekent om Amerikaans te zijn.

Chicano is afkomstig van Natalie Chaidez (Hunters), Eva Longoria (Grand Hotel (US)) en Forest Whitaker (Empire). De serie is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Richard Vasquez. Natalie Chaidez heeft de serie geschreven en zal ook dienen als uitvoerend producent van Chicano.


Natalie Chaidez
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00