Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt dramaserie Debris van J.H. Wyman

NBC heeft de buitenaardse dramaserie Debris besteld. Jonathan Tucker (Westworld) en Riann Steele (The Magicians) zullen de hoofdrollen vervullen.

De serie bestelling van NBC, is de eerste bestelling die het netwerk heeft gedaan van een pilot uit 2020. De serie is afkomstig van J.H. Wyman (Almost Human). Jonathan Tucker (Westworld) en Riann Steele (The Magicians) spelen de hoofdrollen in de serie.

Debris zal draaien om twee agenten (Steele en Tucker), die uit twee verschillende continenten komen en twee verschillende denkwijzen hebben. Ze moeten samenwerken om onderzoek te doen naar wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig, die mysterieuze gevolgen hebben op de mensheid.


Riann Steele

De producenten wisten met het beeldmateriaal, dat gemaakt was voor de productie stop, een aflevering te maken. De beelden die zij nog misten werden opgevuld met geanimeerde beelden, zoals de makers van The Blacklist dat ook met deden met de laatste afleveringen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
1