Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC en Amazon komen met komedieserie The Offenders

Regisseur Stephen Merchant werkt aan een komedieserie over mensen met een taakstraf, getiteld The Offenders.

De zesdelige serie is een project van de BBC en Amazon Prime Video. De serie The Offenders gaat over zeven mensen met elk een verschillende achtergrond, die samen een taakstraf moeten verrichten in Bristol. Aanvankelijk lijkt iedereen precies in een hokje te passen, maar langzaamaan komt de kijker erachter dat er achter ieder personage meer schuilgaat.


Stephen Merchant

"The Offenders is een passieproject. Mijn ouders werkten vroeger in de taakstraffenwereld en ik vond het altijd erg intrigerend dat alle mensen met wie ze te maken kregen maar één ding met elkaar gemeen hadden: dat ze een misdaad hadden gepleegd", aldus Stephen Merchant, die ook zelf een rol gaat spelen in de nieuwe serie.

Stephen Merchant is vooral bekend van The Office UK, de komedieserie die hij schreef en regisseerde met Ricky Gervais. De lanceerdatum van de serie The Offenders is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56