Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Maid

John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.

Gebaseerd op het non-fictieboek van Stephanie Land, zal de dramaserie een alleenstaande moeder volgen die de eindjes aan elkaar moet knopen terwijl ze vecht tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie. De serie Maid verkent op deze manier het sociale beleid van de overheid in de Verenigde Staten.

De serie is gebaseerd op de memoires van Stephanie Land die ook eerder werden gepubliceerd in New York Times. Maker John Wells is vooral bekend om zijn rol als uitvoerend producent en showrunner van de televisieseries ER, Third Watch, The West Wing, Southland, Shameless, Animal Kingdom en American Woman.

8617 Maid

John Wells: “Maid toont het verhaal van een jonge vrouw die vecht om een ​​veilige toekomst te vinden voor zichzelf en haar dochtertje, Mia, in het licht van hulpprogramma's van de overheid met onmogelijke complexiteit.”

De serie Maid wordt gemaakt door John Wells Productions, LuckyChap Entertainment en Warner Bros. Television. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2