Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Maid

John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.

Gebaseerd op het non-fictieboek van Stephanie Land, zal de dramaserie een alleenstaande moeder volgen die de eindjes aan elkaar moet knopen terwijl ze vecht tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie. De serie Maid verkent op deze manier het sociale beleid van de overheid in de Verenigde Staten.

De serie is gebaseerd op de memoires van Stephanie Land die ook eerder werden gepubliceerd in New York Times. Maker John Wells is vooral bekend om zijn rol als uitvoerend producent en showrunner van de televisieseries ER, Third Watch, The West Wing, Southland, Shameless, Animal Kingdom en American Woman.

8617 Maid

John Wells: “Maid toont het verhaal van een jonge vrouw die vecht om een ​​veilige toekomst te vinden voor zichzelf en haar dochtertje, Mia, in het licht van hulpprogramma's van de overheid met onmogelijke complexiteit.”

De serie Maid wordt gemaakt door John Wells Productions, LuckyChap Entertainment en Warner Bros. Television. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00