Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt serie Maid

Netflix bestelt serie Maid

John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.
Gebaseerd op het non-fictieboek van Stephanie Land, zal de dramaserie een alleenstaande moeder volgen die de eindjes aan elkaar moet knopen terwijl ze vecht tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie. De serie Maid verkent op deze manier het sociale beleid van de overheid in de Verenigde Staten.

De serie is gebaseerd op de memoires van Stephanie Land die ook eerder werden gepubliceerd in New York Times. Maker John Wells is vooral bekend om zijn rol als uitvoerend producent en showrunner van de televisieseries ER, Third Watch, The West Wing, Southland, Shameless, Animal Kingdom en American Woman.

8617 Maid

John Wells: “Maid toont het verhaal van een jonge vrouw die vecht om een ​​veilige toekomst te vinden voor zichzelf en haar dochtertje, Mia, in het licht van hulpprogramma's van de overheid met onmogelijke complexiteit.”

De serie Maid wordt gemaakt door John Wells Productions, LuckyChap Entertainment en Warner Bros. Television. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar zal komen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten