Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Maid

John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.

Gebaseerd op het non-fictieboek van Stephanie Land, zal de dramaserie een alleenstaande moeder volgen die de eindjes aan elkaar moet knopen terwijl ze vecht tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie. De serie Maid verkent op deze manier het sociale beleid van de overheid in de Verenigde Staten.

De serie is gebaseerd op de memoires van Stephanie Land die ook eerder werden gepubliceerd in New York Times. Maker John Wells is vooral bekend om zijn rol als uitvoerend producent en showrunner van de televisieseries ER, Third Watch, The West Wing, Southland, Shameless, Animal Kingdom en American Woman.

8617 Maid

John Wells: “Maid toont het verhaal van een jonge vrouw die vecht om een ​​veilige toekomst te vinden voor zichzelf en haar dochtertje, Mia, in het licht van hulpprogramma's van de overheid met onmogelijke complexiteit.”

De serie Maid wordt gemaakt door John Wells Productions, LuckyChap Entertainment en Warner Bros. Television. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 18 tot en met 24 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 03-2021.
Gisteren, 09:00
De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
zondag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
zaterdag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
zaterdag, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
zaterdag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
zaterdag, 10:00
2