Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met Koreaanse dramaserie

Regisseur Hwang Dong-hyuk, bekend van de speelfilm The Crucible, maakt een Koreaanse dramaserie voor Netflix. De streamingdienst heeft opdracht gegeven voor de serie Round Six.

Round Six toont mensen die om verschillende redenen falen in het leven, maar plotseling een mysterieuze uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een survivalgame om tien miljoen Amerikaanse dollars te winnen. Het spel speelt zich af op een onbekende locatie en de deelnemers worden opgesloten totdat er een uiteindelijke winnaar is. Het verhaal heeft verwijzingen naar populaire kinderspellen uit de jaren zeventig en tachtig uit Korea, zoals pijlinktvissen.


Hwang Dong-hyuk

Hwang Dong-hyuk ziet uit naar het project. "Ik ben nu al heel blij om via Netflix een wereldwijd publiek te bereiken. Het is prettig om met ze samen te werken." Het project volgt nadat Netflix eerder dit jaar een aantal Koreaanse Originals heeft besteld, waaronder een remake van Designated Survivor en de nieuwe serie Chief of Staff.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00