Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met Koreaanse dramaserie

Regisseur Hwang Dong-hyuk, bekend van de speelfilm The Crucible, maakt een Koreaanse dramaserie voor Netflix. De streamingdienst heeft opdracht gegeven voor de serie Round Six.

Round Six toont mensen die om verschillende redenen falen in het leven, maar plotseling een mysterieuze uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een survivalgame om tien miljoen Amerikaanse dollars te winnen. Het spel speelt zich af op een onbekende locatie en de deelnemers worden opgesloten totdat er een uiteindelijke winnaar is. Het verhaal heeft verwijzingen naar populaire kinderspellen uit de jaren zeventig en tachtig uit Korea, zoals pijlinktvissen.


Hwang Dong-hyuk

Hwang Dong-hyuk ziet uit naar het project. "Ik ben nu al heel blij om via Netflix een wereldwijd publiek te bereiken. Het is prettig om met ze samen te werken." Het project volgt nadat Netflix eerder dit jaar een aantal Koreaanse Originals heeft besteld, waaronder een remake van Designated Survivor en de nieuwe serie Chief of Staff.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Restaurant. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00