Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie Black Excellence

Netflix heeft de serie Black Excellence besteld, een familiekomedie met Kenia Barris en Rashida Jones.

De serie gaat over thema’s als ouderschap, relaties, ras en cultuur. Black Excellence is volgens de makers een familiekomedie, die gemaakt is op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien. Veel meer is er nog niet bekend over Black Excellence.


Kenia Barris

De single-camera komedieserie zal worden geproduceerd door het productiebedrijf van Barris, Khalabo Ink Society. Kenia Barris is een bekroonde schrijver, producent en regisseur wiens innovatieve benadering van komedieseries was opgevallen bij Netflix. Barris maakte eerder de Peabody-winnende en Emmy-genomineerde ABC-komedieserie Black-ish.

Rashida Jones is bekend als acteur, maar ook als regisseur, scenarioschrijver en producent.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Vandaag, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Vandaag, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Vandaag, 14:08
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Vandaag, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Vandaag, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Gisteren, 16:00