Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie Black Excellence

Netflix heeft de serie Black Excellence besteld, een familiekomedie met Kenia Barris en Rashida Jones.

De serie gaat over thema’s als ouderschap, relaties, ras en cultuur. Black Excellence is volgens de makers een familiekomedie, die gemaakt is op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien. Veel meer is er nog niet bekend over Black Excellence.


Kenia Barris

De single-camera komedieserie zal worden geproduceerd door het productiebedrijf van Barris, Khalabo Ink Society. Kenia Barris is een bekroonde schrijver, producent en regisseur wiens innovatieve benadering van komedieseries was opgevallen bij Netflix. Barris maakte eerder de Peabody-winnende en Emmy-genomineerde ABC-komedieserie Black-ish.

Rashida Jones is bekend als acteur, maar ook als regisseur, scenarioschrijver en producent.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00