Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Shadow and Bone

Netflix heeft het groene licht gegeven voor de nieuwe serie Shadow and Bone, gebaseerd op twee boeken van Leigh Bardugo.

Het gaat om de boeken Shadow and Bone en Six of Crows en de serie zal uit acht afleveringen bestaan.

Eric Heisserer, schrijver van de speelfilm Bird Box en Shawn Levy, uitvoerend producent van Stranger Things, gaan de serie maken. Shadow and Bone toont een wereld met eeuwigdurende duisternis, waar onnatuurlijke wezens zich op menselijk vlees verheugen. Een jonge soldate ontdekt een kracht die uiteindelijk haar land een meer veilige plek zou kunnen maken. Maar terwijl ze worstelt om haar kracht te verbeteren, komen gevaarlijke tegenstanders tegen haar in opstand. Boeven, dieven, huurmoordenaars en heiligen voeren oorlog en het zal niet meevallen om te overleven.

6897 Shadowandbone

Van de boeken van Leigh Bardugo zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren in het Engels verkocht, en ze zijn in 38 talen over de hele wereld verschenen. Het is nog niet bekend wanneer de serie Shadow and Bone bij Netflix verschijnt.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xxAppel
11 jan 2019 18:32 -
Heel erg benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken!
Reageer