Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Roel Reiné regisseert afleveringen Netflix-serie Wu Assassins

De Nederlandse regisseur Roel Reiné is een van de makers van de nieuwe Netflix-serie Wu Assassins. Hij gaat twee van de tien afleveringen van het eerste seizoen regisseren.

Wu Assassins is een misdaadserie met martial arts en bovennatuurlijke elementen. Het verhaal speelt zich af in de wijk Chinatown in San Francisco. Acteur Iko Uwais speelt de laatste 'Wu Assassin' die uitverkoren wordt om de macht van een oude clan terug te winnen.

5903 RoelReine
Roel Reiné

De opnames beginnen in augustus. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn. Het is de eerste klus van Reiné sinds zijn film Redbad, die momenteel in de Nederlandse bioscopen draait en zeer weinig bezoekers trekt.

Reiné verhuisde zestien jaar geleden naar Hollywood waar hij doorbrak met het maken van relatief goedkope actiefilms. Voor producent Marvel ontwikkelde hij in de VS de pilot van de serie Inhumans.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00