Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gaite Jansen speelt rol in nieuwe Amerikaanse misdaadserie

De Nederlandse actrice Gaite Jansen, bekend van Hollands Hoop en De 12 van Oldenheim, heeft een grote rol bemachtigd in de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Jett.

De serie gaat over een vrouwelijke ex-gedetineerde Jett, die wordt gespeeld door Carla Gugino (onder meer bekend van de HBO-serie Entourage). Door haar specifieke kwaliteiten wordt zij na haar vrijlating toch weer gedwongen terug te keren in het criminele circuit. Volgens haar agent heeft Gaite Jansen een grote rol in de serie. Zij speelt Phoenix, een voormalige junk en sekswerker die veel contact heeft met de hoofdpersoon.

De serie wordt gemaakt voor kabelnetwerk Cinemax, dat onderdeel is van HBO. Jett is de eerste Amerikaanse productie waarin Gaite Jansen meespeelt.

Embed from Getty Images
Carla Gugino
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1