Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Michael Douglas maakt sombere dramaserie Silo

Michael Douglas gaat de dramaserie Silo produceren. De serie speelt zich af in de toekomst en belicht thema's als overbevolking en slinkende grondstoffen.

Silo wordt opgenomen in de Amerikaanse stad San Francisco. In de dramaserie leven veel bewoners van grote steden in silovormige afgeschermde gemeenschappen, waarin hun bezittingen en levens worden beschermd.

De 74-jarige Douglas krijgt hulp van Peter Horton, die eerder aan Grey's Anatomy werkte. Horton zal samen met Raelle Tucker (Jessica Jones) het script verzorgen.

Embed from Getty Images
Michael Douglas

Silo is aangekocht door Atrium TV, een Amerikaanse distributeur die series aan kleinere videodiensten aanbiedt. Of en wanneer de serie te zien is in Nederland, is nog niet bekend.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1