Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Legacies, spin-off van The Originals en The Vampire Diaries, bij The CW

The CW moest een keuze maken tussen de Supernatural spin-off Wayward Sisters of Legacies. Het is uiteindelijk de laatste geworden.

The Vampire Diaries is op 10 maart 2017 na acht seizoenen geëindigd. De vampiers-serie heeft al een spin-of gehad: The Originals waarvan op dit moment het allerlaatste vijfde seizoen wordt uitgezonden. Nu komt er weer een spin-off die dit keer draait om de dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall; Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell). Naast Russell zal Matt Davis te zien zijn als Alaric Saltzaman en de cast bestaat ook uit Aria Shahghasemi, Quincy Fouse, Kaylee Bryant en Jenny Boyd.

Naar verluidt zullen ook castleden van The Originals en The Vampire Diaries als Ian Somerhalder, Jospeh Morgan, Claire Holt, Daniel Gillies, Riley Voelkol en Steven R. McQueen een rol gaan spelen in de nieuwe vampier spin-off.

Legacies zal naast Hope nog andere karakters gaan volgen die een opleiding volgen op de Salvatore School for the Young and Gifted. Bedenkster Julie Plec heeft een scenario geschreven voor de nieuwe serie. En The CW heeft er een compleet seizoen van besteld. Plec zal ook dienst doen als uitvoerend producent samen met Brett Matthews, Leslie Morgenstein en Gina Girolamo.

The Vampire Diaries en The Originals zijn beide te zien op Netflix. Wanneer de nieuwe serie Legacies in productie of in première zal gaan is nog niet aangekondigd. Al eerder heeft The CW aangekondigd dat Roswell en Charmed een reboot zullen krijgen.

Wat denk jij van deze spin-off? Of had je liever een Supernatural spin-off gezien?


Embed from Getty ImagesDanielle Rose Russell
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Linda1969
15 mei 2018 15:54 -
HAD T STIEKEM AL EEN BEETJE VERWACHT
Reageer
avatar_0opatriciao0
15 mei 2018 16:12 -
Yeah hou van z`n series :-)
Reageer
avatar_Sproet2jes
15 mei 2018 16:12 -
Ben blij geen Spin-off van Supernatural, dat Kan alleen maar tegen vallen. Er is maar 1 Supernatural en dat is met Dean en Sam. Dus ik vind t wel Okay, ☆
Reageer
avatar_JanWillemK
15 mei 2018 21:40 -
Ik had liever een spinoff gezien over de Men of Letters van Supernatural...

Verder denk ik wel dat ik deze spinoff van The Originals aan mij voorbij laat gaan..
Reageer
avatar_elixer
15 mei 2018 22:01 -
dit vind ik wel leuk nieuws wist er nog niks van af hoop dat het door gaat en ik hem aan mijn lijstje kan toevoegen
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1