Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Roswell en Charmed krijgen reboot van The CW

Roswell en Charmed krijgen reboot van The CW

The CW heeft heeft officieel besloten dat de series Roswell en Charmed zullen terugkeren in seizoen 2018 - 2019.
Roswell heeft vanaf oktober 1999 drie seizoenen gehad bij The CW. In de reboot draait het om de dochter van illegale immigranten die met frisse tegenzin terugkeert naar Roswell, waar ze een schokkend geheim ontdekt over een oude liefde, die inmiddels bij de politie werkt; hij is een buitenaards wezen die al zijn hele leven zijn speciale krachten verborgen houdt. De reïncarnatie heeft ook nog een link met de oude versie in de vorm van producent Kevin Kelly Brown.

Video on youtube


Een jaar geleden besloot zender CW al dat er waarschijnlijk nieuwe afleveringen zouden komen van de Charmed-serie, waarvan de laatste aflevering in 2006 te zien was. Het nieuwe seizoen zou zich afspelen in de jaren zeventig. Maar nu is besloten de serie zich toch te laten afspelen in de moderne tijd. Charmed volgt het leven van drie zussen, die afstammen van een lange lijn heksen. Zij moeten de strijd opnemen tegen demonen en tovenaars, en soms zelfs tegen elkaar. Wanneer de zussen het huis van hun grootmoeder erven en een geheim boek met de titel Book of Shadows vinden, ontdekken zij dat ieder van hen een unieke kracht bezit.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

sharky
sharky 14 mei 2018, 18:29
Waar Fox dus erg verkeerd bezig is,is the CW gelukkig op het goede spoor.Hoop dat het wat word deze 2 series.
renzoroy
renzoroy 14 mei 2018, 19:08
De Charmed reboot wordt al sinds het bekend gemaakt is in januari 2018 zeer afgekraakt door fans en zelfs door originele castleden zoals Holly Marie Combs. Het verhaal klinkt verder vrij hetzelfde als het origineel, alleen is nu 1 van de zussen natuurlijk lesbisch want dat moet tegenwoordig in elke serie....
Arjensky
Arjensky 14 mei 2018, 23:03
Ik zie dat je al weer duimpjes omlaag krijgt, maar je hebt gewoon gelijk. Ook Shannen Doherty was niet zo'n fan van de beschrijving 'feminist reboot.....taking down patriarchy'.
renzoroy
renzoroy 15 mei 2018, 00:35
Ja precies. Ik geloof dat ook Rose McGowan er negatief over gesproken heeft. Die duimpjes boeien mij niet zoveel. Ik vond de originele serie al niet zo. Begon wel leuk, maar was veel van hetzelfde. Maar ja, reboots van series zonder originele castleden zijn meestal crap (zie bijvoorbeeld 24 Legacy zonder Jack Bauer) en series zoals X-Files, Twin Peaks en Prison Break met de originele cast zijn wel positief ontvangen. Maar we gaan zien wat ze er van gaan maken, maar ik geloof dat het helemaal los staat van de originele serie qua personages e.d.
Log in om een reactie achter te laten