Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Michelle Monaghan in thrillerserie Messiah van Netflix

Michelle Monaghan in thrillerserie Messiah van Netflix

Actrice Michelle Monaghan (True Detective, The Path) speelt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie Messiah van Netflix.
Messiah is een politieke thriller, gesitueerd in de 21ste eeuw. Al-Masih (gespeeld door Mehdi Dehbi) komt uit het Midden-Oosten en beweert dat hij door God is gestuurd, samen met een vloedgolf van volgers. Is hij wie hij zegt dat hij is, of is hij een gevaarlijke fraudeur die erop uit is de geopolitieke orde van de wereld te ontmantelen? In de kern is Messiah een serie die de kijker uitdaagt om te onderzoeken wat we geloven en wie we zijn.

Embed from Getty Images
Michelle Monaghan

Michelle Monaghan speelt Eva Geller, een gespecialiseerde Amerikaanse inlichtingenofficier die haar verstand en jarenlange ervaring inzet tegen Al-Masih (Dehbi). Slim, vasthoudend en vastbesloten om te bewijzen dat ze gelijk heeft, gaat zij letterlijk naar de uiteinden van de aarde om deze man te volgen en vast te stellen of hij de waarheid spreekt of dat hij een oplichter is.

Monaghan had eerder een hoofdrol in de dramaserie The Path, die net het derde en laatste seizoen op Hulu afsloot, en eerder was ze te zien in het eerste seizoen van HBO's True Detective.

Mark Burnett en Roma Downey zijn de producers van de serie Messiah, die is geschreven door Michael Petroni. De thrillerserie komt in 2019 beschikbaar bij Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten