Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Michelle Monaghan in thrillerserie Messiah van Netflix

Actrice Michelle Monaghan (True Detective, The Path) speelt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie Messiah van Netflix.

Messiah is een politieke thriller, gesitueerd in de 21ste eeuw. Al-Masih (gespeeld door Mehdi Dehbi) komt uit het Midden-Oosten en beweert dat hij door God is gestuurd, samen met een vloedgolf van volgers. Is hij wie hij zegt dat hij is, of is hij een gevaarlijke fraudeur die erop uit is de geopolitieke orde van de wereld te ontmantelen? In de kern is Messiah een serie die de kijker uitdaagt om te onderzoeken wat we geloven en wie we zijn.

Embed from Getty Images
Michelle Monaghan

Michelle Monaghan speelt Eva Geller, een gespecialiseerde Amerikaanse inlichtingenofficier die haar verstand en jarenlange ervaring inzet tegen Al-Masih (Dehbi). Slim, vasthoudend en vastbesloten om te bewijzen dat ze gelijk heeft, gaat zij letterlijk naar de uiteinden van de aarde om deze man te volgen en vast te stellen of hij de waarheid spreekt of dat hij een oplichter is.

Monaghan had eerder een hoofdrol in de dramaserie The Path, die net het derde en laatste seizoen op Hulu afsloot, en eerder was ze te zien in het eerste seizoen van HBO's True Detective.

Mark Burnett en Roma Downey zijn de producers van de serie Messiah, die is geschreven door Michael Petroni. De thrillerserie komt in 2019 beschikbaar bij Netflix.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00