Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Thrillerserie Safe vanaf 10 mei bij Netflix

Thrillerserie Safe vanaf 10 mei bij Netflix

Safe is een nieuwe thrillerserie bij Netflix. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael C. Hall, terwijl het verhaal is gebaseerd op een boek van Harlan Coben, die talloze prijzen won als schrijver.
Safe seizoen 1 verschijnt 10 mei op Netflix. Inmiddels is de trailer beschikbaar gekomen.

Video on youtube


Acteur Michael C. Hall is natuurlijk vooral bekend als Dexter. In Safe wordt hij vergezeld door de acteurs Amanda Abbington (Sherlock), Hannah Arterton (The Five) en Louis Greatorex (Last Tango in Halifax).

Er zijn acht afleveringen gemaakt voor het eerste seizoen van Safe. Het is nog niet bekend of er daarna een tweede seizoen van Safe volgt. De acht afleveringen zijn geproduceerd door het Britse RED Production Company, dat in het verleden ook al overtuigde met Happy Valley en The Five. Nicola Schindler is de showrunner en moest er voor zorgen dat het verhaal zo sterk mogelijk wordt verteld. Michael C. Hall speelt in Safe de rol van Tom, een kinderchirurg met twee tienerdochters.

5333 Safe

Ze wonen in een veilige buurt in Engeland, maar als één van Tom’s dochters niet terugkeert van een feestje, blijkt dat er toch veel mis is met de buurt. Het zorgt er bovendien voor dat het voor Tom nog moeilijker wordt om te weten wie hij wel of niet kan vertrouwen en dat terwijl hij en zijn kinderen net uit een moeilijke periode komen, na het overlijden van zijn vrouw en moeder.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
23 april 2018, 12:14
toppie,
0
Log in om een reactie achter te laten