Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
A League of Their Own krijgt televisieversie op Amazon

A League of Their Own krijgt televisieversie op Amazon

Er wordt een komedieserie gemaakt van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Volgens de makers van de serie, die wordt uitgezonden door Amazon, is het geen remake maar ‘een moderne versie van het verhaal’. Het plot van A League of Their Own draait om een de eerste competitie van vrouwelijke honkballers, gestart tijdens de Tweede Wereldoorlog.

5219 A League

Naast Hanks, die de coach van het team speelde, hadden ook onder meer Madonna en Rosie O'Donnell rollen in de film uit 1992. In 1993 werd ook al geprobeerd om de film naar de televisie te brengen, maar deze serieversie van CBS werd al na drie afleveringen gestaakt.

Will Graham en Abbi Jacobson zullen de teksten voor de nieuwe komedieserie van Amazon schrijven en fungeren als executive producer, zo meldt Deadline.

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen in de serie gaan spelen en wanneer het wordt uitgezonden. Amazon's A League of Their Own zal worden geproduceerd door Sony Pictures Television Studios. Hieronder beelden van de film uit 1992.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten