Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw ruimtedrama voor Apple van Ronald D. Moore

Nieuw ruimtedrama voor Apple van Ronald D. Moore

Ronald D. Moore gaat voor Apple TV een nieuwe dramaserie maken die zich afspeelt in de ruimte.

Ronald D. Moore zal de sciencefiction fan bekend in de oren klinken, hij maakte onder andere Battlestar Galactica, Caprica, Helix en Star Trek: The Next Generation. Maar hij werkte ook aan de reizigersserie Outlander. Volgens Deadline gaat hij nu de derde serie maken die Apple heeft besteld in de afgelopen weken.

De ruimtedrama zal een grootschalige serie worden die niet zal draaien om buitenaardse wezens. Maar het zal een alternatieve tijdlijn gaan worden. Hierin is de ruimterace tussen de Amerikanen en de Russen nooit aan zijn einde gekomen. Verdere details ontbreken nog.

Is Ronald D. Moore de man om een goede sciencefiction te kunnen maken?


Embed from Getty ImagesRonald D. More
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
JanWillemK 22 december 2017, 09:31
Dit moet goedkomen denk ik zo.. Battlestar Galactica, in mijn ogen de beste sci-fi serie, en Outlander die uitstekend scoort kwa cijfers.

Ik volg Apple voor de rest echt totaal niet dus kan iemand mij uitleggen wat dit betekent? Is dit bestemd voor Apple TV ofzo (of hoe ze dat ook noemen)? Is dat te vergelijken met een Netflix?
Mandy1966
Mandy1966 22 december 2017, 09:56
In dit artikel https://www.mijnserie.nl/nieuws/algemeen/2970-gaat-apple-binnenkort-zelf-films-en-series-maken/ wordt er meer duidelijk over Apple TV ;-)
JanWillemK
JanWillemK 25 december 2017, 09:44
Duidelijk, dank je wel!
Log in om een reactie achter te laten