Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie van Four Weddings and a Funeral

Televisieserie van Four Weddings and a Funeral

Er komt een televisieserie van de succesvolle film Four Weddings and a Funeral. Hulu en Mindy Kaling slaan daarvoor de handen ineen.

De film uit 1994 van Mike Newell was een romantische tragikomedie die een groep vrienden volgde tijdens vier bruiloften en één begrafenis. Hugh Grant dankt zijn doorbraak aan deze film. Maar voor andere acteurs legde de zeer succesvolle, Britse film ook geen windeieren. Ook voor Andie MacDowell en Kristin Scott Thomas was de film een succes. Four Weddings and a Funeral leverde wereldwijd 214 miljoen euro op en werd genomineerd voor en won talloze prijzen.

Video on youtube


Mindy Kaling (The Mindy Project), actrice en schrijfster, gaat nu samen met regisseur Richard Curtis (producent), hij schreef het oorspronkelijke scenario, en schrijver Matt Warburton (scriptschrijver) samenwerken om voor Hulu een televisieserie te maken gebaseerd op het originele concept van de film. Wie de hoofdrollen gaan spelen en in welk jaar (het heden of jaren ‘90, zoals de film) de serie zich gaat afspelen, is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is, is dat elke seizoen zich gaat richten op één van de vier bruiloften en de begrafenis als een soort anthologieserie. Het is de bedoeling dat de hoofdrolspelers in elk seizoen dezelfde zullen zijn.

Ken jij de film? Zou je kijken naar de serie van Four Weddings and a Funeral?


Embed from Getty ImagesMindy Kaling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten