Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Underworld wordt serie

Underworld wordt serie

Al vijf films (een zesde is in de maak) werden er gemaakt van Underworld. Nu is er een serie in de maak van deze horrorfilm-reeks.

In 2003 kwam de eerste film uit van de actie-horrorfilm Underworld, geregisseerd door Len Wiseman. In die film speelt Kate Beckinsale Selene, een vampier die werkte voor de Death Dealer, die de lycans (weerwolven) vermoord en die naar verluidt haar familie heeft uitgemoord. Selene is losjes gebaseerd op het Marvel comicbook-karakter met dezelfde naam.

En nu is Wiseman samen met zijn productiemaatschappij Sketch Films begonnen met het ontwikkelen van een televisieserie, gebaseerd op de films Underworld, over vampiers en lycans. Wiseman vertelde dat de serie donkerder gaat worden dan de films: “De serie zal behoorlijk afwijken van de films. Ik wil niet beweren dat de toon meer volwassen is, maar het is een stuk minder stripboekachtig.

Wiseman zal samen met Tom Rosenberg (Heathers), Gary Lucchesi (Heathers) en Eric Reid (Crank) uitvoerend gaan produceren en daarbij krijgen ze hulp van de televisieafdeling van Sony, die wereldwijde distributie op zich zal nemen, en Lakeshore Entertainment. Waar en wanneer de serie in première zal gaan is nog niet bekendgemaakt.

Hoop jij Selene terug te zien in de serie Underworld?


Embed from Getty ImagesLen Wiseman (L) en Kate Beckinsale (R)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 28 september 2017, 13:32
De Underworld films draaien voor mij 90% om Kate Beckinsale, dus hoop dat zij ook in de serie te zien is. Anders hoeft het voor mij niet.
TragicError
TragicError 28 september 2017, 15:17
Ok, nu moet ik even goed nadenken. Selene is losjes gebaseerd op een Marvel karakter. Nee, noppes, mooi niet dus. Ik weet niet waar deze waarheid vandaan komt, maar Underworld en haar karakters zijn niet gebaseerd op een comic. Hoewel er wel comics van bestaan en deze zijn erg teleurstellemd
anonymous
anonymous 28 september 2017, 15:28
Je hebt wel een Selene Gallio in de Marvel Universum. Misschien bedoelde Mandy haar.
anonymous
anonymous 29 september 2017, 00:52
Ben heel benieuwd hoe de serie gaat worden.. met Selene erin natuurlijk.
Linda1969
Linda1969 4 oktober 2017, 16:53
ben liefhebber van vampier films en serie's, ben erg benieuwd
Log in om een reactie achter te laten