Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe Freeform-komedieserie met Squirrel Girl in de hoofdrol

Squirrel Girl komt naar de televisie. Marvel’s New Warriors is de eerste Marvel Studio-komedie bij Freeform.

Freeform heeft er geen gras over laten groeien. Ze hebben de nieuwe tiendelige, half uur durende komedie Marvel’s New Warriors direct tot serie besteld. Het zal de eerste Marvel Studio komedie worden met in de spotlights de eerder genoemde Squirrel Girl. Kevin Biegel (Cougar Town) is in gesprek om showrunner te worden van de nieuwe komedieserie die naar verwachting in 2018 in première zal gaan.

In augustus vorig jaar werd er al melding gemaakt dat ABC Studios en Marvel aan het shoppen waren voor een New Warrior-serie. Er werd gezegd dat de serie zou gaan over zes jongeren met krachten en capaciteiten, aan de andere kant van het Avengers-universum, die een verschil willen maken in de wereld…zelfs als de wereld er nog niet klaar voor is. De serie Marvel’s New Warriors volgt de zes in hun tocht naar volwassenheid, alleen in deze wereld, zijn ze nog niet echt super en zeker nog geen helden en de jongens kunnen net zo angstaanjagend zijn als een slechte date.

Het karakter Doreen Green, aka Squirrel Girl, wordt omschreven als een natuurlijke leider die de krachten bezit van een eekhoorn. Ze is niet alleen heel lenig maar heeft ook de capaciteit om met eekhoorns te praten. Ze heeft ook een enorm vertrouwen in mensen, waardoor ze anderen kan leren om beter in zichzelf te gaan geloven. Marvel’s New Warriors is de tweede Marvel serie die Freeform heeft besteld, Cloak & Dagger is een uur lange superheldenserie die volgend jaar in première zou moeten gaan.

“Marvel’s New Warriors is altijd een fan favoriet geweest en nu zeker met de toevoeging van Squirrel Girl – zijn ze ook Marvel’s favorieten,” zei Marvel tv-chef Jeph Loeb in een verklaring. “Na de geweldige ervaring die we hebben gehad met Marvel’s Cloak & Dagger, kunnen we geen betere plek bedenken voor onze jonge helden.”

Zet jij Marvel’s New Warriors op je nog-te-kijken-lijstje?


Met dank aan Marvel voor de foto van Squirrel Girl
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten