Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC bestelt vier komedies

ABC bestelt vier komedies

Na zes dramaseries bestelt ABC ook nog even vier komedies. Het zal voor de zender dus flink schuiven worden op het uitzendschema. Dit lijkt de laatste bestelling voor de zender te worden en alleen Last Man Standing wacht nu nog op een vernieuwing/cancellering. Dit zijn de nieuwe series:

Uncle Buck

Uncle Buck is een seriële adaptatie van de gelijknamige film uit 1989 met John Candy. Uncle Buck is iemand die houdt van plezier en iemand die ietwat onvolwassen is. Nu heeft Buck een nieuwe verblijfplaats en een baan nodig. Wanneer de oppas van zijn broer stopt, neemt Buck die rol op zich. Zijn onconventionele aanpak zou hem weleens de juiste man voor de opdracht kunnen maken en zijn familie zou zomaar het antwoord op zijn problemen kunnen zijn.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan ABC

Rollen zijn er voor: Mike Epps, Nia Long, James Lesure, Iman Benson, Sayeed Shahidi en Aalyrah Caldwell. De serie wordt geproduceerd door ABC Studios.

The Muppets

The Muppets keren terug op televisie. Deze versie zal een documentaire-achtige serie worden die zal ingaan op de privélevens van de Muppets. Dit keer zullen er meer volwassen thema's belicht worden. ABC Studios en Muppets Studio produceren de serie.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan ABC

Dr. Ken

Dr. Ken ziet Ken Jeong als briljante arts met slechte bedmanieren. Hij probeert altijd een goede arts, man en vader te zijn. Daardoor werkt hij regelmatig iedereen op de zenuwen, zowel thuis als op zijn werk.

Rollen zijn er voor: Ken Yeong, Suzy Nakamura, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley, Jonathan Slavin, Albert Tsai en Krista Marie Yu. De serie wordt geproduceerd door Sony Tv en ABC Studios.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan ABC

The Real O’Neals

The Real O'Neals is een hedendaagse blik op een voor de buitenwereld perfect ogende katholieke familie, wiens levens veranderen wanneer bepaalde geheimen aan het licht komen. Waar iedereen zou verwachten dat deze geheimen de familie zou verscheuren, blijkt juist dat eerlijkheid er bij hen voor zorgt dat iedereen eindelijk zichzelf kan zijn.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan ABC

Rollen zijn er voor: Martha Plimpton, Jay R. Ferguson, Noah Galvin, Mathew Shively, Bebe Wood en Mary Hollis Inboden. De serie wordt geproduceerd door ABC Studios.

Zit er een komedie voor jou tussen?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten