Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt twee nieuwe komedies en vernieuwt Last Man Standing

Na zeer zware en intensieve onderhandelingen zijn ABC en 20th Century Fox TV er eindelijk uit. Er is een akkoord bereikt over Cristela en Fresh off the Boat.

Cristela is een Mexicaans-Amerikaanse met een ambitieus plan om een groots advocaat te worden. Haar familie denkt daar iets anders over. Ze neemt in haar zesde en laatste jaar rechtenstudie een onbetaalde baan aan bij een prestigieus advocatenkantoor. Ze zit vast aan de oude Mexicaanse tradities thuis en probeert te overleven in een moderne wereld waar ze haar nieuwe carrière probeert te omarmen.

Comédienne Cristela Alonzo schittert in de hilarische komedie die zich lachend een weg baant naar de nieuwe Amerikaanse droom. In de hoofdrol Cristela Alonzo als Cristela, Carlos Ponce als Felix, Terri Hoyos als Natalia, Andrew Leeds als Josh en Sam McMurray als Trent. Cristela is geschreven door Cristela Alonzo en Kevin Hench. Uitvoerend producenten zijn Kevin Hench, Marty Adelstein, Becky Clements en Shawn Levy.

Fresh off the Boat speelt zich af in de jaren ’90. Hip-Hop liefhebber Eddie is zojuist met zijn ouders verhuisd van Chinatown, Washington DC naar een voorstad van Orlando. Het is een cultuurshock voor zijn familie in deze komedie over het nastreven van de Amerikaanse droom.

Fresh off the Boat is gebaseerd op de memoires van chef-kok Eddie Huang. In de hoofdrol Randall Park als Louis, Constance Wu als Jessica, Hudson Yang als Eddie, Forrest Wheeler als Emery en Ian Chen als Evan. Het is geschreven door uitvoerend producent Nahnatchka Kahn, mede-uitvoerend producent is Jake Kasdan voor 20th Century Fox Television.

ABC heeft tevens aangekondigd dat Tim Allens sitcom Last Man Standing een vierde seizoen gaat krijgen.

ABC’s Mixology, Neighbors, Suburgatory, Super Fun Night en Trophy Wife hebben het niet gered en zijn inmiddels officieel gecanceld.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst